Wij zijn Eva en Tom en recent zijn wij inwoners van Ede geworden. Hiervoor woonden wij in Utrecht, waar wij altijd al veel met lekker eten bezig waren. We kunnen er echt van genieten om uitgebreid te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Vaak bleek echter wel dat we veel te veel kookten voor ons tweetjes. Zonde, want eten weggooien doen we liever niet. Gelukkig ontdekten we toen thuisafgehaald.nl, een website waarop thuiskoks hun maaltijden tegen een kleine vergoeding kunnen delen met hun buurtgenoten.

Op deze manier kunnen we onze hobby delen met anderen, leren we onze buurtgenoten wat beter kennen en voorkomen we zo ook een stukje voedselverspilling. We hebben op deze manier al meer dan 100 maaltijden bereid voor onze toenmalige Utrechtse buurtgenoten. Wij hopen dit hier in Ede voort te kunnen zetten en delen graag onze lekkerste gerechten met jullie. Op de website zie je bij ons al wat voor soort gerechten we zoal met onze buurtgenoten delen en kun je voor sommige maaltijden ook een verzoekje indienen.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website van thuisafgehaald en zoek op Ede om ons en andere thuiskoks in de buurt te vinden. Wie weet koken we dan binnenkort voor jullie!