Even een bericht van een heuse Edese foodie! Nou ja, een echte Edese ben ik eigenlijk niet. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam, maar toen ik 12 jaar was ben ik hier naartoe verhuisd. Ik ben een paar jaar weg geweest tussendoor voor mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Zelfs mijn studie had met eten te maken, al besloot ik er vervolgens weinig mee te doen… Na mijn dertigste begon het weer te kriebelen.


Ik bracht meer tijd in de keuken door, ging leren voor natuurvoedingsadviseur en startte een foodblog: “Eet het beter". Mijn website wordt inmiddels vaak gevonden door bezoekers met een interesse in puur en onbewerkt eten. 

Met mijn blog en foodcoaching hoop ik anderen te inspireren om beter te gaan eten. Meer groente en fruit en minder bewerkt voedsel. Ik weet namelijk uit zowel de theorie als de praktijk dat je je hierdoor beter gaat voelen! Mijn foodblog is te vinden op www.eethetbeter.nl en op social media ben ik te bereiken via @eethetbeter.